Η Red Pill IT Solutions και οι συνεργάτες της αναλαμβάνουμε την ανάλυση, σχεδίαση και υλοποίηση οποιασδήποτε ιδιαίτερης απαίτησής σας σε λογισμικό, που αφορά σε λειτουργικά συστήματα, Windows, Windows Mobile, Android, Εφαρμογές Internet ...
Η Red Pill IT Solutions, που είναι επίσημος συνεργάτης της Softone, έχει την τεχνογνωσία που απαιτείται και σε συνεργασία με αντιπροσώπους - συνεργάτες της Softone, έχει υλοποιήσει πληθώρα μικρών ή μεγάλων εφαρμογών για να καλύψει ...
Με εμπειρία πολλών ετών στον χώρο της πληροφορικής, και όχι μόνο, η Red Pill IT Solutions και οι συνεργάτες της, έχουμε ασχοληθεί και αντιμετωπίσει με επιτυχία, προβλήματα που αφορούν σχεδόν όλους τους τομείς που μπορεί ...


Γνωριμία....Η Red Pill IT Solutions έχει ως αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών πληροφορικής, με εξειδίκευση στην ανάλυση, την σχεδίαση και την ανάπτυξη λογισμικού, καθώς και στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σχετικά με την διαχείριση της πληροφορίας.


Με εμπειρία πολλών ετών στον χώρο της πληροφορικής και όχι μόνο, η Red Pill IT Solutions και οι συνεργάτες της, έχουμε ασχοληθεί και αντιμετωπίσει με επιτυχία, προβλήματα που αφορούν σχεδόν όλους τους τομείς.


Η ανάγκη για την διαχείριση και την αξιοποίηση της πληροφορίας σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, είναι αναγκαία και επιτακτική.


Από τις μικρές ατομικές επιχειρήσεις μέχρι τους μεγάλους ομίλους εταιριών, στους τομείς του εμπορίου, της παραγωγής, των μεταφορών, των παροχών υγείας κλπ, όλοι έχουν την ανάγκη για άμεση πληροφόρηση για την ταμειακή τους δυνατότητα ανά πάσα στιγμή, τις άμεσες απαιτήσεις και υποχρεώσεις τους, το κόστος λειτουργίας τους κλπ, ενώ πριν αποφασίσουν για το επόμενο βήμα οφείλουν να αξιολογήσουν με σοβαρότητα τα προηγούμενα.


Από την μεριά της η τεχνολογία, γίνεται κάθε μέρα περισσότερο προσιτή, από άποψη κόστους, ενώ οι δυνατότητες που προσφέρει αυξάνονται εκθετικά. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ένας υπολογιστής τελευταίας τεχνολογίας, ένα Smartphone ή ένα Tablet PC που μόλις βγάλαμε από την συσκευασία τους μπορούν να μας δώσουν την λύση σε όλα μας τα προβλήματα!


Το λογισμικό είναι αυτό που δίνει «ζωή» σε μία τέτοια συσκευή, που όσο «έξυπνη» και αν είναι μπορεί να φερθεί τόσο «έξυπνα» ή τόσο «ανόητα» όσο της επιτρέπει ένα καλώς, ή κακώς σχεδιασμένο λογισμικό, αλλά και ένας καλός ή κακός χρήστης.


Ο δικός μας στόχος είναι να μπορέσουμε να δώσουμε λύσεις, πάντα ανάλογες με το μέγεθος του προβλήματος, λαμβάνοντας υπόψη μας τις ιδιαιτερότητες της κάθε περίπτωσης. Στις περιπτώσεις δε που αφορούν σε ανάπτυξη λογισμικού, αποτελεί αρχή μας, το επίπεδο της ποιότητας του τελικού προϊόντος, να είναι το υψηλότερο δυνατό, σε όλα τα στάδια του. Η καθημερινή επαφή των χρηστών με το λογισμικό, ως εργαλείο, αποτελεί για μας πρόκληση, που στις περισσότερες περιπτώσεις αγνοείται εύκολα από τις εταιρίες λογισμικού στην χώρα μας.

Για την Red Pill IT Solutions


Νίκος Τραμπούλης